Weekje UK

Welkom op Longbridge Manor

Geschreven door: Maringa

jun 3, 2015

Morgenavond alweer naar huis, wat een geweldige week! Zoveel mensen gesproken, zoveel geleerd. Training gevolgd van Dr. Peter Atherton en dierenarts David Urch, bij de seizoensafsluiting van het rugby team wat ik sponsor geweest, bijgepraat met dierbare vrienden en als kers op de taart een groepstraining, van één van de beste business coaches die ik ken, bijgewoond.

Af en toe heb je gewoon zo’n week nodig. Een week waarin je jezelf onderdompelt in de mogelijkheden en de kunst afkijken bij anderen.
Ik besef me heel goed dat ik bevoorrecht ben om zo’n fijne groep vrienden in Engeland te hebben waar ik altijd een thuis weg van huis vind. Deze week heeft me nog meer doen beseffen dat ik werk met een fantastisch bedrijf en dat ik mijzelf in mijn handen mag knijpen met de kansen die het mij en anderen bied.

Werken waar en wanneer het mij uitkomt, werken met leuke mensen waar ik zelf voor kies. Tijd voor onze grote boef, die we vandaag één jaar geleden voor het eerst zagen en gelijk verliefd op waren.
Het gonst en buzzed!

Wil je weten wat ik doe en vooral wat het voor jou kan betekenen? Stuur me dan snel een berichtje!

Misschien ook interessant voor je…

Uitprobeerweekendje Camper

Uitprobeerweekendje Camper

En weer thuis van een #uitprobeerweekendje weg met de camper. We hebben een heerlijk weekend gehad vol #FamilieTijd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *