Uitdeelkadootjes/traktaties in Corona tijd

Geschreven door: Maringa

nov 25, 2020

Het is nog wat vroeg aangezien ze “pas” in januari 3 wordt maar in deze rare tijd…. Wat zijn leuke uitdeelkadootjes/traktaties voor op de peuterspeelzaal?
Vorige week stelde ik op facebook deze vraag en ik kreeg er veel leuke reacties op. Maar ik blijf het moeilijk vinden, want wat mogen de andere kindjes wel en niet, wat vinden ze leuk en vooral wat vind Kamala leuk om uit te delen. Een traktatie als de afbeelding hierboven kan (natuurlijk) in deze tijd niet. Ik had iets leuks gezien en heb de peuterleidsters gevraagd of zij dat geschikt vonden. Zij waren positief en bijna had ik het al besteld…. Blij dat ik het nog niet gedaan had want die dag erna kwam Kamala thuis met een traktatie/kadootje van een ander kindje uit haar klas en dat was precies hetgene wat ik wilde doen. Oeps, terug naar af…. Dus nu ben ik weer aan het rondkijken, gelukkig heb ik nog even tijd!
Als je je afvraagt wat het dan was wat ik wilde bestellen, dat waren deze uitdeelboekjes van Woezel en Pip. Nou, ik kan je wel vertellen, bij Kamala viel het in de smaak! Ze wilde het boekje zelfs mee naar bed nemen 😉 Omdat er vast meer moeders of vaders zijn die niet precies weten wat ze als trakatie/kadootje kunnen doen op de peuterspeelzaal heb ik hieronder wat ideëen verzameld

Ideëen van mijn facebookvrienden

  • Haribo uitdeelzakjes.
  • Lollies (pas vanaf 5 jaar).
  • hengels gemaakt met als vangst een doosje rozijntjes.
  • Popcornzakjes
  • minikruidkoek
  • smiley mini speculaas
  • Maak op een ingepakte plak ontbijtkoek een zeiltje met nr 3.

Ideëen die ik zelf tegen kwam

Heb ik verzamelt op een pinterest bord. En al zwervend op pinterest en internet heb ik een aantal ideetjes opgedaan die heel goed samen gaan met het kaartje wat ik van het zomer al voor haar derde verjaardag heb ontworpen.
Wil je ook ideeën opdoen? Kijk dan vooral eens op mijn pinterest bord!

Welke traktatie wordt het?

Dat hou ik nog even geheim! 😉 Wanneer Kamala heeft getrakteerd op de peuterspeelzaal zal ik een fotootje en eventueel een beschrijving delen. En dan kan ik ook mijn creatieve uitspatting (Uitnodiging voor haar verjaardag) laten zien
Wil je mijn bericht delen? Wat leuk!

Misschien ook interessant voor je…

(Eigen)wijsje

(Eigen)wijsje

Vanmorgen voor we naar de apenheul gingen.... "Kamala, zullen we eerst even met Mudley lopen en daarna een schone...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *