Daar gaat ze, trakteren op de peuterspeelzaal!

Geschreven door: Maringa

feb 12, 2021

Ze heeft er even op moeten wachten, haar verjaardag is alweer een maand geleden en (eindelijk) op de achtergrond geraakt. Maar aangezien de scholen en dus ook peuterspeelzalen dicht waren, heeft Kamala nog niet kunnen trakteren.

Deze week gingen de scholen/peuterspeelzalen weer open en was het dan eindelijk zo ver!

Ik heb wel even getwijfeld want is het niet heel erg mosterd na de maaltijd? Dat wel maat tegelijkertijd is het ook “een eerste keer” en die wil ik haar niet onthouden.

<<= En dit is het geworden...

Een leuke, gezonde en coronaproof traktatie

Zoals je kon lezen in dit blog kreeg ze van een ander kindje het boekje wat ik in mijn hoofd had om te bestellen. Dus ik moest iets anders verzinnen.

Maar als echte librocubicularist liet het idee van een leuk boekje mij niet los. Dus toen ik deze leuke dikkie dik uitdeel boekjes vond, was ik snel klaar.
Ik had er leuke uitdeel tasjes bij willen halen waar ik dan een printje van haar kaartje aan wilde vastmaken. Maar omdat de meeste winkels nog dicht zijn en ik het online niet echt kon vinden wat ik zocht heb ik gisteravond geïmproviseerd en zijn het versierde envelopjes geworden.
Ook leuk, toch?

Wil je mijn bericht delen? Wat leuk!

Misschien ook interessant voor je…

(Eigen)wijsje

(Eigen)wijsje

Vanmorgen voor we naar de apenheul gingen.... "Kamala, zullen we eerst even met Mudley lopen en daarna een schone...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *