TMM dag 1

TMM dag 1 met Mudley

Geschreven door: Maringa

mei 17, 2016

Zoals gisteren geschreven heb ik vandaag mijn wekker een uur (zeg maar 1,5 uur) eerder gezet. Om 05:45 ging deze af. Mijn eerste gedachte?
“Laat me slapen!” 😉
Maar nee, eruit en aan de slag.

Heerlijk een ochtendwandeling gedaan tijdens mijn TMM routine! Mijn lifeSAVERS deze morgen gingen onwennig, wat niet gek is natuurlijk omdat ik me er nog nooit zo bewust mee bezig heb gehouden.
Als je je afvraagt wat lifeSAVERS nu precies zijn dan raad ik je aan het boek van Hal Elrod te lezen.

 • S(tilte); luisterend naar de vogels die er al druk op los kwetterde voelde ik mezelf wakker worden, genieten van de geluiden en me bewust zijn van het hier en nu. Ik voelde me dankbaar dat ik op zo’n mooie plek mag wonen met een lieve man die beneden in de woonkamer aan het rommelen was om zo naar zijn werk te gaan.
 • A(ffirmaties); opschrijven en hardop opzeggen…. wat onwennig maar ook (heel apart) ontzettend mooi en emotioneel. Waarvoor sta ik ‘s morgens op, wat wil ik bereiken… Dingen om over na te denken!
 • V(isualisatie);
 • E(xersitie); heerlijk 30 minuten gewandeld met Mudley. Onderweg zag ik 2 vosjes spelen in een veld, we hebben een marter gezien en veel konijnen, koeien en paarden. Heerlijk!
 • R(eading/lezen); een paar bladzijdes uit “Start with the Why” van Simon Sinek. Ik heb dit boek al eerder gelezen maar het is de moeite waard om meerder keren te lezen!
 • S(cribling/schrijven); een paar dingen opgeschreven om later uit te zoeken (waarom heb ik het idee dat ik scheef zit tijdens mijn meditatie?), wat inzichten die ik tijdens mijn stilte momentje kreeg en hoeveel zin ik heb in vandaag (Veel!)
 •  

  Na een lekker ontbijtje heb ik mijn laptop gestart en deze blog geschreven. Ik ben klaar om mijn dag te starten! Het is nog geen 10 over 8 en ik heb echt het idee dat ik al veel gedaan heb, heerlijk! Deze energie hou ik de hele dag vast.
   

   

  Hoe is jouw energielevel op dit moment?
  En wat doe jij om dit hoog te houden/te verhogen?
  Ik lees het graag van je!

Misschien ook interessant voor je…

Echt, knijp me!

Echt, knijp me!

Echt, knijp me! Ik heb mij begin dit jaar ingeschreven om een kort verhaal in het Engels te mogen schrijven wat in een...

Ik ben er klaar voor!

Ik ben er klaar voor!

"Jij kunt dit!" Toen ik dat berichtje van de week kreeg, was het ook voor het eerst dat ik voelde "ja, ik kan dit en...

De wereld verandert

De wereld verandert

We kunnen er niet omheen. De hele wereld is in rep en roer, landen gaan op slot. Om mij heen zie en hoor ik...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *