Scandinavian Summercamp 2015

Met bijna iedereen uit de BeNeLux op de foto

Geschreven door: Maringa

jul 7, 2015

Wat een reis, wat een ervaring!
Vorig jaar wilden we al naar het Summercamp toe maar doordat we uitgenodigd waren voor een bruiloft in Engeland konden we niet naar Denemarken. Wel besloten we toen al dat we dit jaar er wel heen zouden gaan. Een beslissing waar we geen seconde spijt van hebben gehad!

Afgelopen woensdag was het zover. Eerst ‘s morgens nog gewerkt en prompt…lekke band. Maar het was heerlijk weer, echt warm, dus wachten op Eelke met een vervangende band was geen probleem.
Bijna op weg naar scandinavie, krijg ik een lekke band

Hierdoor gingen we wel iets later weg dan gepland maar ook dat was niet erg. Mudley logeert bij mijn ouders, die moesten we eerst nog wegbrengen. Doordat we later waren en het ontzettend warm was zijn we blijven eten bij mijn ouders, heerlijk BBQen! ‘s Avonds en ‘s nachts rijden was toch aangenamer dan overdag met deze hitte.

Donderdag rond een uur of 11 waren we in Poulstrup, Denemarken. Heerlijk weer, wel erg warm maar met een aardig windje dus de tent opzetten was een hele uitdaging. Uiteindelijk stond de tent nog vrij snel maar helaas op een verkeerde plek dus we moesten verhuizen.
Om 3 uur begon het Summercamp met een introductie en een aantal nationale sprekers. Eigenlijk is de donderdag een registratie en tent opzet dag met als aftrap een heerlijke BBQ (alweer, wat een feest!) dus dit was een mooie bonus om in the spirit te komen.

Vrijdag en zaterdag stonden in het teken van persoonlijke ontwikkeling, producttraining en inspirationele verhalen. Van ‘s morgens 9 uur tot ‘s avonds half 6- 6 uur werden we geïnspireerd, gemotiveerd en getrakteerd op entertainment zoals een goochelaar en muziek uit Groenland!
Ook ‘s avond werd er goed voor ons gezorgd met heerlijke maaltijden, een dj en op zaterdag een groot feest.

De 2 hoogtepunten voor mij waren toch wel de presentatie van Tom “Big All” Schreiter uit Texas en Goalmapping met Brian Mayne. Maar ook de mensen uit het team van Ange Loughran uit Engeland waren een inspiratie.

Zondagmiddag, na een intensieve workshop Goalmapping was het Summercamp over en gingen we naar huis. Natuurlijk met een tussenstop bij pap en mam om onze knuffelbeer op te halen, die net zo enthousiast over zijn weekend was als wij over het onze! 😉

Maar toch… home, sweet home!
Heerlijk thuis na een mooi weekend Scandinavië

Scandinavië en #FLPSummercamp, see you next year!

Misschien ook interessant voor je…

Uitprobeerweekendje Camper

Uitprobeerweekendje Camper

En weer thuis van een #uitprobeerweekendje weg met de camper. We hebben een heerlijk weekend gehad vol #FamilieTijd....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *