Mijn voorlopige operatie datum is bekend!

Geschreven door: Maringa

dec 1, 2020

Ja, vandaag is een spannende dag voor mij…. Ik mocht bellen voor een voorlopige operatiedatum. En ik vond het reuze spannend want ik hield er al rekening mee dat ze zouden zeggen dat vanwege Covid19 de operaties wederom vertraging hebben opgelopen.

Gelukkig valt het mee! Rond half 10 belde ik met Vitalys en krijg ik te horen dat mijn voorlopige operatie datum ….

21 Januari 2021

is. Ja…eindelijk! Ik ben al bijna aan de beurt.

En morgen start het groeps traject bij het NOK (Nederlandse Obesitas Kliniek). Ik ben erg benieuwd hoe dat gaat. Normaal gesproken heb je 5 -6 weken achter elkaar een hele ochtend in Hoogeveen dat je elkaar ziet en spreekt. Dit jaar is het allemaal wat anders dus doen we deze groepsbijeenkomsten, in ieder geval voorlopig, online via zoom.

Ik laat het allemaal over me heen komen en ga er zoveel mogelijk uit halen, op weg naar een gezondere nieuwe ik!

Wil je mijn bericht delen? Wat leuk!

Misschien ook interessant voor je…

Ze gaan weer opereren!

Ze gaan weer opereren!

In de "facebook wandelgangen" hoorden we veel verschillende dingen de afgelopen weken.Van 5 weken tot wel 3-4 maanden...

Uitstel maar geen afstel!

Uitstel maar geen afstel!

Vorige week stond er al op de website van Vitalys te lezen dat er geschoven ging worden met operaties omdat ze vanaf...

Pre-operatieve screening

Pre-operatieve screening

Na de gekke avond gisteren, met de persconferentie en de nieuwe lockdown, gaat het leven vandaag gewoon weer verder....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *