Mee naar de autosloperij

Geschreven door: Maringa

mei 11, 2019

Papa gaat even naar de autosloperij voor wat onderdelen. Kamala heeft door dat papa weggaat en komt niet meer uit de gang want ze wil mee. Na wikken en wegen besluit papa haar mee te nemen en neemt speeltjes mee zodat ze in de auto kan blijven. Zo’n sloperij is natuurlijk geen plek voor een 16 maanden oud meisje.
Papa staat met Kamala in de berging wanneer Kamala het op een rennen zet en naar mij in de woonkamer holt. Ze stopt voor me en laat mij naar haar toe buigen zodat ze mij een kus 💋 kan geven. Ze holt terug naar papa en zwaait daarna naar mij….

Dag mama, tot straks!

Daar smelt je hart toch van? 💜😍

Dag mama!
Wil je mijn bericht delen? Wat leuk!

Misschien ook interessant voor je…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *