I’m working my Happiness

I'm working my happiness like a fulltime job

Geschreven door: Maringa

mrt 6, 2016

Wat is er veel gebeurt de afgelopen 3 maanden! Ik heb een onwijze persoonlijke groei mogen doormaken en zit daar nog midden in.
Dat brengt mij hele mooie momenten en leuke vooruitzichten maar ook momenten van twijfel en het even niet meer zien zitten. Ik besef dat deze momenten erbij horen en accepteer ze ( de ene keer makkelijker dan de andere, maar wie niet? 😉 ) en ik ben vooral dankbaar voor de lessen die ik eruit mag halen.

Spirit Junkie weekend

Een van de mooiste leermomenten was toen ik de kans kreeg mee te doen aan een Spirit Junkie weekend bij mijn business coach.
Het Spirit Junkie evenement wordt georganiseerd door Gabrielle Bernstein en mijn business coach heeft deze training online kunnen volgen. Doordat het voor haar een doorbraak betekende in het omver halen van barierres heeft zij contact gezocht met Gabby om het aan een selecte groep mensen in Nederland aan te bieden. Ik was een van de gelukkigen!
Wat een onwijs bijzonder weekend! Een hele mooie groep mensen, veiligheid en respect voor elkaar. Hier heb ik een begin gemaakt met het verwijderen van de blokkades die ik ervaar.

Johannesburg

Een van mijn voornemens tijdens dat weekend is dat ik meer op mijn intuïtie wil vertrouwen en op mijn gevoel af wil gaan.
Dus toen ik de kans kreeg om een reis naar Johannesburg te boeken, iets waar ik al het hele jaar mee bezig was, heb ik deze kans met beide handen aangepakt. Ik ga van 20 t/m 26 april naar Johannesburg met een leuke groep mensen! Hier kijk ik zo naar uit! Natuurlijk kunnen jullie mijn reis volgen via mijn blog!

Alleen maar sunshine?

Is het dan alleen maar leuke momenten en mooie vooruitzichten? Nee, natuurlijk niet! Ik ben, net als veel anderen en meer dan sommigen, soms/vaak ook onzeker! Dan twijfel ik aan mezelf, aan Eelke en aan alles….
Afgelopen week was een aaneenschakeling van zulke momenten. Eelke had griep en zoals meeste mannen was hij heeeeel zielig 😉 Hij was ook echt goed ziek en ik had heel erg met hem te doen.
Maar daardoor kwam alles op mijn schouders terecht, en dat terwijl ik het al zo druk heb! En dan heb ik er “ineens” ook 3 nieuwe opdrachten bij….
Daar ben ik natuurlijk heel blij mee, begrijp me niet verkeerd!
Alleen creëer ik dan chaos in mijn hoofd en krijg ik kortsluiting. Alles is ineens te veel en ik zie door de bomen het bos niet meer.
Gelukkig heb ik een partner die vaak niks van mij begrijpt maar me wel steunt en steeds meer in de gaten krijgt hoe hij mij kan helpen alles weer in perspectief te krijgen. Eelke, je bent echt mijn rots in de branding!
En dan is er mijn business coach, wat ben ik blij met jou!
Zoals vanavond, we waren aan het appen over anderen dingen en tussen neus en lippen door vraagt ze hoe het gaat. Dus mijn twijfels geuit en even mijn hart gelucht. Op de vraag wat ik nodig heb om de blokkade te doorbreken was ik resoluut en niet lief voor mezelf. Daarna vroeg ze mij wat positieve punten van mezelf noemen en daar mijn kracht van te maken!
Nou, hier komen ze:

Ik kan goed luisteren; sta altijd voor anderen klaar; weet veel van het menselijk en dierlijk lichaam, wordpress en sociale media 😉 Ik ben lief, sociaal en eigenwijs!

Waar ik nou benieuwd naar ben is of, als je mij kent, je mij hierin herkent?

Wil je mijn bericht delen? Wat leuk!

Misschien ook interessant voor je…

Kerst-stress?

Kerst-stress?

Vandaag is Sinterklaas jarig en gisteren was pakjes avond, wat we natuurlijk gevierd hebben. Kamala is behoorlijk...

In de olie?

In de olie?

"Maringa, je hebt toch laatst die bloedtest gedaan... Wat kwam daar uit?" Ja, ik heb de uitslag. Ongeveer een maand...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *