Ik ben er klaar voor!

Geschreven door: Maringa

apr 28, 2020

“Jij kunt dit!”

Toen ik dat berichtje van de week kreeg, was het ook voor het eerst dat ik voelde “ja, ik kan dit en dat heb ik aan jou te danken!”

Toen ik een aantal jaar geleden met netwetkmarketing in aanraking kwam wist ik niet wat dat was. Het was, zo was mij vertelt, een vorm van mond tot mond reclame waarmee je een aanvullend/vervangend inkomen kunt opbouwen. Klinkt leuk toch? En dat is het ook wanneer de werkwijze, de producten en je skills op elkaar afgestemd zijn. Als er synergie is. Dat begreep ik toen nog helemaal niet. Maar ik had baat bij de producten en was hier enthousiast over, dus het zou weg goed komen. Ik zou gaandeweg wel leren.

Tot ik een paar jaar later helemaal klaar was met alle ego’s, mooi weer praatjes en het gepush. Ik wilde ermee stoppen. En toen leerde ik jou kennen. Zoals jij over netwetkmarketing praat raakte mij.

“Netwerkmarketing is ontzettend mooi maar… Het is een vak wat je moet leren”

En ik ben het gaan leren. Op mijn eigen tempo, via jouw methode. Je werd mijn coach en gaandeweg werden we ook vriendinnen. Mijn leertraject is er één met vallen en opstaan. Waar ik mezelf meer dan eens ben tegen gekomen. Waar ik mezelf op de rem zette en me afvroeg waarom ik het deed. En al die tijd was jij daar wanneer ik iemand nodig had om mee te sparren. Waar ik mijn twijfels over mezelf kon uiten. Die me aanmoedigde, me soms een schop onder mijn komt gaf. Hielp met voorzetjes. Maar ik was er nog niet klaar voor, hield ik mezelf voor. Het was mijn tijd nog niet. Tot ongeveer 2 maanden geleden. De werkwijze heb ik onder de knie, het product waar ik nu mee werk is geweldig voor iedereen en ik heb afspraken in mijn agenda om meer mensen kennis te laten maken met deze mooie kans! De synergie klopt!

Ik kan dit, lieve Ingrid, dankzij jouw kennis, kunde en coaching 🙏🏻Bedankt voor je vertrouwen in mij! 💜

Misschien ook interessant voor je…

Echt, knijp me!

Echt, knijp me!

Echt, knijp me! Ik heb mij begin dit jaar ingeschreven om een kort verhaal in het Engels te mogen schrijven wat in een...

De wereld verandert

De wereld verandert

We kunnen er niet omheen. De hele wereld is in rep en roer, landen gaan op slot. Om mij heen zie en hoor ik...

Hoe begin jij je week?

Hoe begin jij je week?

Heerlijk de week beginnen! Na het weekend Zeeland ben ik vanmorgen ontspannen de week begonnen op bed. Met Kamala...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *