De Engelstalige Enchanted Christmas Treasury is een verzameling prachtige verhalen en gedichten voor kinderen. Het brengt 24 adventsverhalen van 24 auteurs samen, waardoor een divers en inclusief boek ontstaat dat de vreugde van de feestdagen viert.

Van verhalen over dappere pups en ninja oma’s tot gevallen engelen die hun weg terug naar de top van de boom vinden: deze prachtige schatkamer heeft een verhaal dat iedereen zal bekoren. Kinderen zullen geboeid zijn door de grillige karakters en de hartverwarmende boodschap van elk verhaal.

Naarmate de dagen verstrijken, worden lezers en luisteraars getransporteerd naar een nieuwe wereld van verwondering waar alles mogelijk is en waar de magie van de feestdagen oppermachtig is. Ouders en kinderen zullen samen van deze verhalen genieten en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

De Enchanted Christmas Treasury viert de geest van inclusiviteit, diversiteit en vriendelijkheid, thema’s die vooral belangrijk zijn tijdens de feestdagen. Neem plaats met een kopje warme choco, kruip lekker bij het vuur en betreed een wereld van betovering en verwondering.

Dit samenwerkingsproject is samengesteld door Abigail Horne, oprichter van Authors & Co, onder redactie van de woordenmakers van Book Forge, Deanne Adams en Hazel Hitchins, en met illustraties door Esme Talbot van Scruffy Little Herbert.

De opbrengst van dit boek wordt gedoneerd aan SENStory CIC om meer SEN-kinderen uit te rusten voor het leven, niet alleen voor Kerstmis.

https://www.senstorygroup.com/

Bestel jouw kopie hier!

Zie je de link voor jouw land niet? Geen probleem! Ga gewoon naar jouw gebruikelijke amazon site en zoek het boek daar, je zult het vinden….

Maak deze advent het lezen van elke dag een belangrijk onderdeel van uw kerstvieringen en laat de magie zich pagina voor pagina ontvouwen.

Weet tijdens het lezen dat de opbrengst van dit boek SEN-kinderen en gezinnen helpt toe te rusten voor het leven… en niet alleen voor Kerstmis.

Stap in een winterwonderland van verbeelding en vreugde op ons langverwachte boeklanceringsfeest, speciaal samengesteld om kinderen en gezinnen samen te brengen voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Ontmoet de auteurs: ontmoet de briljante geesten achter de betoverende verhalen! Het is een zeldzame kans om in contact te komen met de verhalenvertellers die deze boeiende verhalen tot leven hebben gebracht.

Heerlijke verrassingen: bereid je voor om versteld te staan ​​terwijl we tijdens het evenement heerlijke verrassingen onthullen. Van interactieve activiteiten tot liveoptredens, er is voor ieder wat wils. Dompel jezelf onder in de feestelijke sfeer en laat de magie van het seizoen je omringen.

Welkomstdrankjes en hapjes: geniet van een selectie hapjes en proost op het succes van deze feestelijke boeklancering. Geniet van verfrissende welkomstdrankjes terwijl je je onder de andere boekenliefhebbers begeeft.

Luxe Hot Chocolate Station: Trakteer uw smaakpapillen op een hemelse ervaring in ons luxe Hot Chocolate Station. Geniet van de rijke, fluweelzachte goedheid van gastronomische warme chocolademelk en personaliseer deze met een scala aan toppings. Het is de perfecte manier om op te warmen en te genieten van de gezellige sfeer van het evenement.

Kerstinkopen: geniet van het bladeren door de magische kerstversieringen en inspirerende tafellandschappen van onze sponsors Qube Luxe van Debbie Marks.

Toegankelijk en inclusief: wij geloven in het creëren van een gastvrije ruimte voor iedereen. Voor kinderen die de voorkeur geven aan een rustigere sfeer, hebben we een zintuiglijke, rustige ruimte ingericht waar ze kunnen ontspannen en opladen. Ieder kind verdient het om zich op zijn gemak en betrokken te voelen, zodat het hele gezin volledig kan deelnemen aan de festiviteiten. De locatie is volledig rolstoeltoegankelijk. Als u zorgen of verzoeken over toegankelijkheid heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met hello@authorsandco.com.

Boek vandaag nog jouw tickets en verzeker je van een plekje op dit betoverende feest!