Durf jij nog te dromen?

Dit is onze dromendeur

Geschreven door: Maringa

mrt 12, 2015

Weet je nog hoe je vroeger, als klein kindje, de meest glorieuze verhalen beleefde? En dat je alles kon worden wat je maar wilde?
Als je opgroeit wordt dat inlevingsvermogen bij veel mensen steeds minder. Je moet goede cijfers halen, een diploma en dan een goede baan zoeken, die je hopelijk ook nog leuk vind.
Naarmate we ouder worden vergeten we hoe leuk die avonturen waren, hoe geweldig het was om alles te zijn wat je maar kon bedenken. Is dat niet jammer?

Voor ik met Forever in aanraking kwam had ik een baan waarvan ik altijd gezegd heb;

Als ik daar kom te werken hoef ik nooit meer wat anders!

En een paar jaar was dat ook zo maar dingen veranderen en ik heb van de 9 jaar dat ik daar gewerkt heb eigenlijk het maar 2,5 jaar echt naar mijn zin gehad. Dat besefte ik mij op dat moment niet, anders was ik er niet zo lang blijven werken. Maar nu, achteraf….
De beste beslissing die ik in die 9 jaar heb genomen was om te stoppen.
Maar dat was wel doodeng!

Door Forever heb ik geleerd weer te durven dromen en die dromen om te zetten in doelen. Doelen waarvoor ik nu keihard en met veel plezier werk.

Waar we vaak, tijdens trainingen, over hoorden was een doelen/dromenbord. En hoe meer we erover hoorden hoe enthousiaster werden we. Begin dit jaar hebben we eindelijk ons dromenbord gemaakt. Een beetje doorgeslagen zijn we wel, ons dromenbord is geen bord maar een hele deur! 😉

Als je bij ons bent, vraag dan eens naar ons dromenbord, we laten het je graag zien! Geef wel even een seintje van te voren, dan zorgen we dat onze slaapkamer opgeruimd is! 😉

Wil je mijn bericht delen? Wat leuk!

Misschien ook interessant voor je…

Kerst-stress?

Kerst-stress?

Vandaag is Sinterklaas jarig en gisteren was pakjes avond, wat we natuurlijk gevierd hebben. Kamala is behoorlijk...

In de olie?

In de olie?

"Maringa, je hebt toch laatst die bloedtest gedaan... Wat kwam daar uit?" Ja, ik heb de uitslag. Ongeveer een maand...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *