Lees je volgende zomer mijn boek bij het zwembad?

Geschreven door: Maringa

mrt 6, 2021

Raar hoe het leven soms loopt!

Nog geen 2 weken geleden ben ik geopereerd en het weinige wat ik momenteel doe is wandelen, lezen, rusten en wat op sociale media surfen.

Toen ik net thuis was uit het ziekenhuis zag ik dit berichtje voorbij komen van Abigail en het zette mijn hart in vuur en vlam!

Geen idee of ik me goed genoeg zou voelen maar ik bedacht me niet en gaf me op voor haar gratis 3daagse training. Abigail kennende zou het spectaculair worden!

Deze training was afgelopen week en het was in één woord geweldig! In 3 dagen tijd had ik niet alleen een hoofdfiguur op papier staan maar ook een conflict statement en verschillende plot points waaruit mij  verhaal komt te bestaan.

En het leuke is dat Abigail – alhoewel ze zelf non-fictie schrijft en eigenaar is van Authors & Co en daarin mensen zoals jij en ik helpt met het schrijven en uitgeven van hun non-fictie (business) boek – in deze 3 dagen gewoon een medestudent was.

De training werd gegeven door Deanne Adams, hoofd editor bij Authors & Co en Story Coach & Mentor. Iemand met veel ervaring dus wanneer het aankomt op het coachen van mensen om hun verhaal te vertellen. En dat was te merken!

Ik ging deze training in met het idee dat het misschien wel eens leuk zou zijn zelf een boek te schrijven.  Vooral ook omdat ik steeds meer plezier heb ik het schrijven van mijn blogs. Maar echt serieus nagedacht over het schrijven van een boek, nee dat niet….

Maar na, of eigenlijk al tijdens, die 3 dagen wist ik het….

Ik heb nog nooit een boek geschreven dus ik denk dat ik het wel kan!

Dus… ik ga een boek schrijven!

En ik vind het me het spannend! Maar de basis is er al. En als ik kijk wat ik in die 3 dagen al bereikt heb, dan kijk ik reikhalzend uit naar de komende weken wanneer Deanne dieper op het schrijven en de psychologie erachter in gaat en Abigail ons gaat helpen met branding, lanceren en marketing.

Natuurlijk hou ik je op de hoogte via mijn blogs.

Wil je een seintje krijgen wanneer er nieuws is over mijn boek? Schrijf je dan in op mijn e-mail lijst.

Wie weet vraag ik je dan wel om mijn boek te proeflezen! 🤩

*Beide afbeeldingen in deze blog zijn ontworpen voor en eigendom van Authors & Co

Misschien ook interessant voor je…

Het boek is gelanceerd!

Het boek is gelanceerd!

2 weken geleden was het zover, op 2 november werd "ons boek" gelanceerd. Wat een te gekke maar chaotische dag!...

De feedback zit in je inbox

De feedback zit in je inbox

Wat heb ik naar dat zinnetje uitgekeken en wat ben ik er bang voor geweest! 😁 Gisteren was het zover... ik...

Echt, knijp me!

Echt, knijp me!

Echt, knijp me! Ik heb mij begin dit jaar ingeschreven om een kort verhaal in het Engels te mogen schrijven wat in een...

2 Reacties

 1. henk emons

  Ik heb nog nooit een boek geschreven dus ik denk dat ik het wel kan! Groot gelijk pippi ga er voor!!

  Antwoord
  • Maringa

   ik doe mijn best pap 😉 x

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *