5 mei, bevrijdingsdag

Dit jaar, net als veel andere dagen en dingen, anders dan anders. Geen #bpop of andere bevrijdingsfestivals, geen braderie, geen markt. Niet met z’n allen picknicken in het park…

Maar wat dan wel? Thuis sikkeneurenOfZelf je eigen feestje bouwen?

Ik weet waar ik voor kies, want juist nu vind ik het belangrijk te vieren dat we, ondanks vergaande maatregelen, vrij zijn. Ik kan met Kamala lekker in de tuin spelen, een wandeling met Mud maken of muziek aanzetten en de dag door dansen. En dat ga ik ook doen, allemaal! 👩‍👧🐕💃

En misschien ook nog een online borrel met vrienden vanmiddag 🥂

Wat mij betreft NIET als het nieuwe normaal maar als tussen oplossing TOTDAT we met z’n allen het nieuwe normaal kunnen gaan vormgeven!

Wat doe jij op deze uitzonderlijke bevrijdingsdag?

Wil je mijn bericht delen? Wat leuk!